teşekkür ederim madem yeni test yayınlanacak ondan sonra güncelleyeyimSoulFresh' Alıntı:https://community.srombot.com/index.php?threads/sro-m-bot-0-1-62-test-versiyon.58/#post-90 test versiyonun da var, bugün tekrardan yeni bir test versiyonu yayınlanacak küçük düzeltmeler için. Yeni eklenen özellikler test edilmeden stable versiyona push edilmiyor, o yüzden test versiyonlarını takip etmeniz gerekiyor.
Eğitim > Diğer altında "Word Timer Boşşa Durdur" seçeneği var, bu aktifse dünya saati kalmadığında towna döner.Mystery' Alıntı:Botta şehre dön diye bir seçenek var mı? Mesela Dünya bittiğinde botu durdurma var ama Dünya bittiğinde şehre dönse kasılma alanında kalmasa
Beta dediğin test sürümüyse, exe dosyasını indirip bot klasörünün içine atıyorsun sadecekank0rat' Alıntı:beta sürümü kurulumunu gerçekleştiremiyorum acil yardımcı olabilir misiniz ?
bu işaretliyken town atmamıştı slotta botu durdurmuştu belki güncellemelerle düzelmiştir teşekkür ederim bilgi içinSoulFresh' Alıntı:Eğitim > Diğer altında "Word Timer Boşşa Durdur" seçeneği var, bu aktifse dünya saati kalmadığında towna döner.
evet yeni güncellemelerden indirdim cavede denedim belki ondandır tekrar deneyeceğimPisagorius' Alıntı:@Mystery emülatörle de çalışıyor şuan Şeytan kulesi siz diyince şuan tekrar test ettim herhangi bir sıkıntı yok son sürümü mü kullanıyorsunuz acaba?