NASIL BOT ŞİFRESİ OLUŞTURURUM?
Bot giriş şifreni oluşturmak için adım adım rehberi aç.
Şifre oluşturma rehberi
SRO M BOT Telegram topluluğuna katıl
Duyurular, hızlı destek ve güncellemeler için Telegram grubuna katıl.
Telegram'a katıl
SRO M BOT Discord topluluğuna katıl
Türkçe ve İngilizce destek, sürüm notları, bot kurulumu ve manager güncellemeleri tek yerde.
Discord'a katıl
SRO M BOT YouTube kanalını takip et
Kurulum, kullanım ve güncelleme videoları için YouTube kanalını aç.
YouTube kanalı

Silkroad Online Mobile Bot

Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
0.1.62 V2 Test Versiyonu Yayında!

Forum Konusu
  • simiyet:
    kank0rat' Alıntı:
    beta sürümü kurulumunu gerçekleştiremiyorum acil yardımcı olabilir misiniz ?
    Beta dediğin test sürümüyse, exe dosyasını indirip bot klasörünün içine atıyorsun sadece
  • Pisagorius:
    @simiyet öncelikle diğer kullanıcımıza yardımlarınız için teşekkür ediyorum. Pt konusuna gelince onu not alarak alalım önümüzdeki güncellemelerde bakalım. Yine aynı şekilde pt kısmından otomatik pt oluşturup kendi pt'nizi oluşturabilirsiniz.
  • Pisagorius:
    @kank0rat beta'daki exeyi sadece C:/Games/Srombot klasöründeki bot klasörünün içerisine atmanız yeterli olacaktır. indirirken sıkıntı yaşamanız halinde windows lisansı olmadığı için virüs görebilir defender ama dosyalar temizdir. Klaörleri dışlamalar klasörüne eklemek kolaylık sağlayacaktır.
  • Pisagorius:
    @ghost91 böyle bir problemle daha önce hiç karşılaşmadık. Son beta exeyi https://community.srombot.com/index.php?threads/sro-m-bot-0-1-62-test-version.59/#post-91 indirip C:/Games/Srombot klasöründeki bot klasörü içine atmayı deneyiniz olmazsa tekrar iletişime geçebilirsiniz.
  • delirus54:
    test sürümü indirirken virüs algılıyor
  • karakurt66:
    Oto kervan rota nasıl degısıyor
  • karakurt66:
    oto kervan yatınca tekrar binekten in bin VS butonları kayboluyor ve geri malı alamıyoruz
  • Pisagorius:
    @delirus54 dışlamalara ekleyebilirsiniz virüs değil aslında o windows lisansı olmadığı için öyle algılıyor
  • Pisagorius:
    @karakurt66 oto kervan kısmında dikkat ettiyseniz kocaman kırmızı yazıyla clientless çalıştırınız yazıyor. Emülatör ile bot senkronizasyon problemi yaşıyor. bot hızlı emülatör yavaş buda buga sebep oluyor. Clientless denyin
  • Mystery:
    SoulFresh' Alıntı:
    Eğitim > Diğer altında "Word Timer Boşşa Durdur" seçeneği var, bu aktifse dünya saati kalmadığında towna döner.
    bu işaretliyken town atmamıştı slotta botu durdurmuştu belki güncellemelerle düzelmiştir teşekkür ederim bilgi için
  • Chat Bot:
    delirus54 odaya katıldı.
  • Mystery:
    şeytan kulesini denedim videodaki gibi ayarladım botu başlattım ama girmedi illa clientless olarak mı girmek gerekiyor ? videoda client açık diye denemiştim ben
  • Pisagorius:
    @Mystery emülatörle de çalışıyor şuan Şeytan kulesi siz diyince şuan tekrar test ettim herhangi bir sıkıntı yok son sürümü mü kullanıyorsunuz acaba?
  • Pisagorius:
    https://hizliresim.com/na2bcu7 şuan sıkıntı yok bende
  • Mystery:
    Pisagorius' Alıntı:
    @Mystery emülatörle de çalışıyor şuan Şeytan kulesi siz diyince şuan tekrar test ettim herhangi bir sıkıntı yok son sürümü mü kullanıyorsunuz acaba?
    evet yeni güncellemelerden indirdim cavede denedim belki ondandır tekrar deneyeceğim
  • Mystery:
    yok ben de açmıyor bottan şeytan kulesini aktif edip botu başlat diyoruz sadece değil mi ?
  • Mystery:
    yoksa oyundan biz mi giriyoruz şeytan kulesine videoda direkt başlatıyordu
  • Pisagorius:
    yok direkt başlatmanız yeterli olacaktır
  • Pisagorius:
    Logları atabilirmisiniz ? bi kontrol edelim her ihtimale karşı
  • Mystery:
    [23:57:25] [DEMON_TOWER] training_parallel_wait reason=sweep_waiting leftSec=5505 rawSweepTime=5519 sweepFloor=2 reach=138 targetFloor=139 topAgeMs=14173 phase=Idle
  • Mystery:
    çeviri kullanınca odayı falan diyor ama içeri girmiyor
  • Mystery:
    sanırım arka planda yapmış videodaki gibi şeytan kulesini açmamış
  • Mystery:
    arka planda süpürmeyi başlatmış sanırım bu yüzden videodaki gibi şeytan kulesi ekranını açmadı
  • Mystery:
    en azından çalışıyor :D
  • Pisagorius:
    olabilir çalışıyor hepsi ufak tefek sıkıntılar olabilir onlarıda revize ediyoruz

Türkçe

Duyurular

Konular
      1
      Konular
      1

Güncellemeler

Konular
      20
      Konular
      20

Genel Tartışma Alanı

Konular
      18
      Konular
      18

English

Annoucements

Konular
      1
      Konular
      1

Uptades / Change Logs

Konular
      21
      Konular
      21

General Discussions

Konular
      0
      Konular
      0
      Yok

Trending content

Forum istatistikleri

Konular
      67
      Kullanıcılar
      143
      Son üye
      bolat59

SRO M BOT

Lisans ve paketler
      Bot lisansını aç, erişimini yenile veya aynı paketten ek satın al.
      Destek e-postası: [email protected]
      Geri