Bufflara str/int koymadığından emin ol. Silah olarak otomatik seçsen bile, ataklarda hangi skill varsa ona göre itemi otomatik kullanır bot. Ama atak silahına geçmiyorsa mutlaka bufflarda diğer silahın kullanması gerektiği bir buff vardır ve atamıyordur (kendine str/int atamıyor mesela)Callous158' Alıntı:clerickten wizarda geçmiyor charım sorunu neden olabilir
tamam güncelleniyormuşdogancapar46' Alıntı:arkadaslar ben 1limit bir üyeliğe sahibim 12 li üyelik alacağım lakin yeni üyelik mi açmam gerekiyor yoksa direk kullanıcı adıma alırsam 12li üyeliğe erişimim olurmu ?
Bende de bazen oluyor oyun buga giriyor, bot orada mob var zannediyor, server mobu öldürmediği için sürekli aynı moba attack yapıyor, bir düzeltme yapmaya çalışırım ama server buga giriyor o noktada.hbwolf' Alıntı:Selamlar yeniden. Sanırım oyun kaynaklı bazen ölen yaratıklar haritada kalıyor ve bot sürekli boş yaratığa saldırmaya çalışıyor. Bunu algılayıp geçmesi için birşeyler yapılabilir ? Ya da böyle birşey ile karşılaşan var mı?![]()
aynen hocam tam olarak buSoulFresh' Alıntı:Bende de bazen oluyor oyun buga giriyor, bot orada mob var zannediyor, server mobu öldürmediği için sürekli aynı moba attack yapıyor, bir düzeltme yapmaya çalışırım ama server buga giriyor o noktada.
Aynen bende de taklamakanda oluyordogancapar46' Alıntı:Bu bendede sürekli oluyor farkedince kanal değiştiriyorum cavede olmuyor ama taklamakanda sürekli karşılaşıyorum bu sorunla