tamam güncelleniyormuşdogancapar46' Alıntı:arkadaslar ben 1limit bir üyeliğe sahibim 12 li üyelik alacağım lakin yeni üyelik mi açmam gerekiyor yoksa direk kullanıcı adıma alırsam 12li üyeliğe erişimim olurmu ?
Bende de bazen oluyor oyun buga giriyor, bot orada mob var zannediyor, server mobu öldürmediği için sürekli aynı moba attack yapıyor, bir düzeltme yapmaya çalışırım ama server buga giriyor o noktada.hbwolf' Alıntı:Selamlar yeniden. Sanırım oyun kaynaklı bazen ölen yaratıklar haritada kalıyor ve bot sürekli boş yaratığa saldırmaya çalışıyor. Bunu algılayıp geçmesi için birşeyler yapılabilir ? Ya da böyle birşey ile karşılaşan var mı?![]()
aynen hocam tam olarak buSoulFresh' Alıntı:Bende de bazen oluyor oyun buga giriyor, bot orada mob var zannediyor, server mobu öldürmediği için sürekli aynı moba attack yapıyor, bir düzeltme yapmaya çalışırım ama server buga giriyor o noktada.
Aynen bende de taklamakanda oluyordogancapar46' Alıntı:Bu bendede sürekli oluyor farkedince kanal değiştiriyorum cavede olmuyor ama taklamakanda sürekli karşılaşıyorum bu sorunla
Mumu şuan en performanslısı, gelecekte botun içerisine entegre kendi emülatörümüz olacak. Çalışıyorum üzerinde.hbwolf' Alıntı:mumu emülatör kullanıyorum daha stabil çalışan bi emülatör öneriniz var mı? daha gecikmesiz ya da botla daha uyunlu
hocam bu harika olurSoulFresh' Alıntı:Mumu şuan en performanslısı, gelecekte botun içerisine entegre kendi emülatörümüz olacak. Çalışıyorum üzerinde.
Emülatör bağlantısı da yapılabilecek.hbwolf' Alıntı:cloud botun çok iyi olacağını düşünüyorum ama orası sadece clientless çalışacak sanırım değil mi?,
mükemmel, şimdiden ellerinize sağlık o halde hocamSoulFresh' Alıntı:Emülatör bağlantısı da yapılabilecek.