hocam bu harika olurSoulFresh' Alıntı:Mumu şuan en performanslısı, gelecekte botun içerisine entegre kendi emülatörümüz olacak. Çalışıyorum üzerinde.
Emülatör bağlantısı da yapılabilecek.hbwolf' Alıntı:cloud botun çok iyi olacağını düşünüyorum ama orası sadece clientless çalışacak sanırım değil mi?,
mükemmel, şimdiden ellerinize sağlık o halde hocamSoulFresh' Alıntı:Emülatör bağlantısı da yapılabilecek.
Teşekkür ederim.hbwolf' Alıntı:mükemmel, şimdiden ellerinize sağlık o halde hocam![]()
https://discord.gg/HzSBShHhjmextreme' Alıntı:selam dc linkleri çalışmıyor güncel dc linki atabilirmisniz ?
bu extrem bir durum, pet veya karakter ölürse bot bunu toparlayamaz, yani mümkün değil.qwxohm480' Alıntı:Kervan sırasında eğer binek veyatta karakter ölürse olduğu yerde bekliyor
tamam buldum dünya kapalıymışMystery' Alıntı:sa kolay gelsin iyi akşamlar botu slotta başlatıyorum bot jangana çekiyor kendini ve duruyor neden yapabilir bunu ?
normalde inmiyor, ben dün 2 karakterle 8 saat boyunca çektirdim sorun olmadı, canlı denk gelirseniz logları kayder misiniz? Bir incelerim neden ölüyor diye, ayrıca otomatik pet hp,cure satın alma açık dimi?qwxohm480' Alıntı:Bu bugun icinde 2. Kez yaşandı hp yi ve pili bastığını var sayıyorum çünkü secenekler isaretli ama bir şekilde binekten iniyor olabilirmi
Ayara bakın hocam bi aktif mi otomatik dünya saati aç ayarı.Mystery' Alıntı:tamam buldum dünya kapalıymışama otomatik açıyordu bunu
baktım aktifti, ilk olarak dünya aktif değildi bu yüzden kendisi açmıyor sanırım dünya açık olduktan sonra tekrarlıyor olabilirSoulFresh' Alıntı:Ayara bakın hocam bi aktif mi otomatik dünya saati aç ayarı.