botta nasrun kullan işaretli ama oyunda nasrunu kullanmıyor, test yayınlıcam demişsin onu deneyip tekrar bilgi veririm dostumSoulFresh' Alıntı:Dünya saatinde son eklenen botu durdurma ayarından dolayı sorun oluşmuş, dediğin gibi basmıyor. Tekrar bir test versiyonu yayınlıcam, onda çözülmüş olacak. Nasrun ile alakalı ben bir sorun göremedim ama nasıl bir problem var. Testde yaptım sorunsuz basıyor? Detay verir misiniz?
bot kullanmak için oldukça stabil yeni özellikler test ediliyorsungur801' Alıntı:Öncelikle eline sağlık tebrik ediyorum basirilarin devamını diliyorum peki bu bot nezaman stabil bir halle gelecek bilgi verirseniz sevinirim
Detay vermeniz lazım, ayarlanızda sorun belli, bir yeri karıştırmışsınız. Olmadı @Pisagorius 1 saate burada olur bağlanır kontrol eder. Ama botta bir sorun yok şuan, sizin ayarlanızdan kaynaklı.osmanblk07' Alıntı:reis skilleri sildim başka char acdım ama atack yapmıyor kervan cekıyor ama atack yok
Şuan indirirsen hocam linkler güncellendi.ghost91' Alıntı:mac için update yayınlamıcak mısın ?
Şuan için stabil görünüyor. Gelen bir şikayet yok. Bugün gün içerisinde test versiyonunu stabil versiyon olarak yayınlayacağız.sungur801' Alıntı:Öncelikle eline sağlık tebrik ediyorum basirilarin devamını diliyorum peki bu bot nezaman stabil bir halle gelecek bilgi verirseniz sevinirim
Bana özelden yazar mısın? Kontrol edelim sorun ne.sezai123' Alıntı:bende Srom calısmıyor sadece maneger calısıyor o yuzden amılatore baglanamıyorum bunun nedenı nedır bilen var mı ?
Dostum görmüyor musun herkesin mesajına teker teker bakıyorum ve hayır mobilde çalışmıyor.bozok4343' Alıntı:La bu sistem telefona kurulmuyormu bilen yokmu amk bu sitenin kurucuları nasıl bişi cevap vermiyorlar![]()
Var, tamamen webte cloudda çalışacak version geliyor.bozok4343' Alıntı:Mobil için bir çalışma varmı ?
Özelden bana detay yazar mısın hocam buradan mesaj kaybolmasın hatta fotoğrafta atabilirsen süper olur, pc başına geçince kontrol ederim. Hata varsa düzeltiriz.qwxohm480' Alıntı:@SoulFresh firma görevlerinde bir sıkıntım var 3 veyatta 4 tanesini teslim ediyorum digerleri için yardım istiyorum ama bot daha sonrasında direk sandık ödülünü alıyor diğerlerini teslim etmeden