Şuan için stabil görünüyor. Gelen bir şikayet yok. Bugün gün içerisinde test versiyonunu stabil versiyon olarak yayınlayacağız.sungur801' Alıntı:Öncelikle eline sağlık tebrik ediyorum basirilarin devamını diliyorum peki bu bot nezaman stabil bir halle gelecek bilgi verirseniz sevinirim
Bana özelden yazar mısın? Kontrol edelim sorun ne.sezai123' Alıntı:bende Srom calısmıyor sadece maneger calısıyor o yuzden amılatore baglanamıyorum bunun nedenı nedır bilen var mı ?
Dostum görmüyor musun herkesin mesajına teker teker bakıyorum ve hayır mobilde çalışmıyor.bozok4343' Alıntı:La bu sistem telefona kurulmuyormu bilen yokmu amk bu sitenin kurucuları nasıl bişi cevap vermiyorlar![]()
Var, tamamen webte cloudda çalışacak version geliyor.bozok4343' Alıntı:Mobil için bir çalışma varmı ?
Özelden bana detay yazar mısın hocam buradan mesaj kaybolmasın hatta fotoğrafta atabilirsen süper olur, pc başına geçince kontrol ederim. Hata varsa düzeltiriz.qwxohm480' Alıntı:@SoulFresh firma görevlerinde bir sıkıntım var 3 veyatta 4 tanesini teslim ediyorum digerleri için yardım istiyorum ama bot daha sonrasında direk sandık ödülünü alıyor diğerlerini teslim etmeden
1 ayı bulur diye tahmin ediyorum, bu versiyonu mesela sunucu kiralayıp kullananan çok kişi var. Sizde öyle yapabilirsiniz.bozok4343' Alıntı:İnşallah çok kısa bir süre içinde yaparsınız 4 gözle bekliyorum 2 şer tane ugphone almaktan usandım artık
O işlere ben bakmıyorum ama google bakabilirsin hocam windows vps kiralarsan emülatöre gerek olmadığı için oradan çalıştırabilirsin. Ortalama 4gb ram civarı yeterli olur 2-3 karakter için. Ama burada kullanan var. O arkadaşlar yazarsa daha iyi olur.bozok4343' Alıntı:Sunucu nasıl kiralayacam varsa bilgin hemen yapayım
teşekkür ederimSoulFresh' Alıntı:O işlere ben bakmıyorum ama google bakabilirsin hocam windows vps kiralarsan emülatöre gerek olmadığı için oradan çalıştırabilirsin. Ortalama 4gb ram civarı yeterli olur 2-3 karakter için. Ama burada kullanan var. O arkadaşlar yazarsa daha iyi olur.