NASIL BOT ŞİFRESİ OLUŞTURURUM?
Bot giriş şifreni oluşturmak için adım adım rehberi aç.
Şifre oluşturma rehberi
SRO M BOT Telegram topluluğuna katıl
Duyurular, hızlı destek ve güncellemeler için Telegram grubuna katıl.
Telegram'a katıl
SRO M BOT Discord topluluğuna katıl
Türkçe ve İngilizce destek, sürüm notları, bot kurulumu ve manager güncellemeleri tek yerde.
Discord'a katıl
SRO M BOT YouTube kanalını takip et
Kurulum, kullanım ve güncelleme videoları için YouTube kanalını aç.
YouTube kanalı

Silkroad Online Mobile Bot

Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
0.1.63 Test versiyonu yayınlandı. Skill sistemi ve combo sisteminde büyük değişiklikler yapıldı.

Forum Konusu
  • Mystery:
    SoulFresh' Alıntı:
    0.1.63 ise sorun yok, buda aynısı zaten.
    tamamdır dostum teşekkür ederim desteklerinden dolayı
  • muibal:
    Şöyle ki normalde oyunda takip ayarlandığında ana karakter nereye takiptekiler oraya, hatta parti lideri hangi moba vurursa takiptekiler o moba vuruyor. ama bottaki takipte karakterler geriden geliyor, başka moblara vuruyor, bir süre geçtikten sonra başka yerlere doğru gidebiliyor
  • muibal:
    bir de ara ara bot resetleniyor sanırım, takip bozuluyor
  • muibal:
    takip sırasında atak yap tikini kaldırdım, sorun çözüldü
  • SoulFresh:
    muibal' Alıntı:
    takip sırasında atak yap tikini kaldırdım, sorun çözüldü
    Takip sırasında ki attack yapın trace masteri ile alakası yok hocam, o kendi range içerisinde mob girdiğin de ona attack yapar.
  • SoulFresh:
    O dediğin özellik aktif trace masterini targetina otomatik saldırma fakat oyun dengesi için sizde aktif değil, aktif etmeyide düşünmüyorum.
  • muibal:
    şuanki haliye ona ihtiyaç yok hocam, gayet iyi
    +1
  • Chat Bot:
    SoulFresh odaya katıldı.
  • Chat Bot:
    qwxohm480 odaya katıldı.
  • Mehmetcelikten:
    dostlar ana makine kimlik doğrulaması nasıl yapılcak
  • Mehmetcelikten:
    botu ilk açarken karsıma bu uyarı cıktı
  • Pisagorius:
    @Mehmetcelikten nasıl yani ? özelden anydesk paylaşabilirmiisniz ? yada ekran görüntüsü atın yardımcı olalım
  • Callous158:
    Arkadaslar bu bota güvenerek bırakamıyorum kactır açtığım çiçekler boşa gidiyor sürekli sunucu bağlantı hatası alıyorum yardımcı olabilecek var mı
  • SoulFresh:
    Callous158' Alıntı:
    Arkadaslar bu bota güvenerek bırakamıyorum kactır açtığım çiçekler boşa gidiyor sürekli sunucu bağlantı hatası alıyorum yardımcı olabilecek var mı
    Detay verir misiniz? Nasıl sunucu bağlantı hatası alıyorsunuz? Emülatör mü açık?
  • osmanblk07:
    bot cavede atack aypmıyor ama diğer bölgelerde yapıyor 3 gundur ondan çalışmıyrmuş bot nasıl yaaprız
  • qwxohm480:
    botu emulatör den açtığımda karakteri yürütmeye çalıştıgım sırada sürekli durarak ilerleme yapıyor her seferinde bas bırak yapmak zorunda kalıyorum bir de aynı şekilde botu kullanmaya başladığımda ufak bir ping sorunu cıkıyor botu kapatıp emülatörü baştan açtığımda bu 2 sorun da ortadan kalkıyor
  • qwxohm480:
    lonca bosun da ise devamlı bir baglanıyor deme problemı var koca bosa 2 sefer ya vurdum ya vurmadım bu sorun bana mı özel
  • SoulFresh:
    osmanblk07' Alıntı:
    bot cavede atack aypmıyor ama diğer bölgelerde yapıyor 3 gundur ondan çalışmıyrmuş bot nasıl yaaprız
    Log tabında bulunan log dosyasını paylaşmanız gerekiyor, genel bir sorun yok çünkü. Bir incelerim neden attack yapmıyor.
  • SoulFresh:
    qwxohm480' Alıntı:
    lonca bosun da ise devamlı bir baglanıyor deme problemı var koca bosa 2 sefer ya vurdum ya vurmadım bu sorun bana mı özel
    Lonca bosu bende test ediyorum, etkinlik sonrası incelicem.
  • SoulFresh:
    qwxohm480' Alıntı:
    botu emulatör den açtığımda karakteri yürütmeye çalıştıgım sırada sürekli durarak ilerleme yapıyor her seferinde bas bırak yapmak zorunda kalıyorum bir de aynı şekilde botu kullanmaya başladığımda ufak bir ping sorunu cıkıyor botu kapatıp emülatörü baştan açtığımda bu 2 sorun da ortadan kalkıyor
    Bot aktifken emülatörü kullanmamanız gerekiyor sizin gördüğünüz sorun şu emülatör server ile %100 senkron değil, emülatörde delay var, bot server ile senkron hareket ettiği için emülatör bir tık geride kalıyor. Bunun bir çözümü de yok, fark ettiniz mi bilmiyorum mesela telefon ile bağlanan oyuncular bir tık daha hızlı hareket ediyor serverda. Botun zaten tasarım amacı emülatör ile kullanmak değil, emülatör olmadan oyuna girebilmek. Sonradan sırf görmek isteyen olduğu için onu ekledik, emülatör sadece boş görüntü ekranı başka bir işe yaramıyor bot ile kullanıldığında.
  • SoulFresh:
    osmanblk07' Alıntı:
    @Pisagorius özelden yazarsan bağlanıp bakacak sizde ki sorun nedir diye.
  • qwxohm480:
    ozaman lonca bosu haricinde problem yok oda zamanla haledilir :)
  • SoulFresh:
    qwxohm480' Alıntı:
    ozaman lonca bosu haricinde problem yok oda zamanla haledilir :)
    Malesef lonca bossta sorun var, problem şu ki malesef anlık test imkanımız yok haftada 3 gün oluyor. şimdi bakıyorum ayarlarına, onun dışında mutlaka bir sorun olursa kafanıza bir şey takılırsa buradan özelden yada discorddan bana yazın, log sekemesinden loglarıda kaydedip atarsanız süper olur. Arada hala benim denk gelmediğim hatalar oluyor.
  • Callous158:
    BENCE HARİTANIN KÖŞESİNE UFAK BİR EKRAN KOYULABİLİR TAKİP İÇİN OYUNU İZLEYEBİLECEĞİMİZ SADECE BOTTAN YÖNETMEK OLDUKÇA ZOR BİDE SADECE HP GELMİŞ MP SİNİ GÖSTEREN BARDA OLSA EN AZINDAN DİĞER CHARLARIN AKTİF ÇALIŞTIĞINI ANLARIZ
  • SoulFresh:
    Callous158' Alıntı:
    BENCE HARİTANIN KÖŞESİNE UFAK BİR EKRAN KOYULABİLİR TAKİP İÇİN OYUNU İZLEYEBİLECEĞİMİZ SADECE BOTTAN YÖNETMEK OLDUKÇA ZOR BİDE SADECE HP GELMİŞ MP SİNİ GÖSTEREN BARDA OLSA EN AZINDAN DİĞER CHARLARIN AKTİF ÇALIŞTIĞINI ANLARIZ
    Burada sorun şu, oyun bize parti üyelerinin mp bilgisini vermiyor, tek alternatif yakınında iken almaya çalışabiliriz yada şey imkanıda var eğer aynı makine içerisinde çalışıyorsa bütün karakterler o zaman veriyi rahat bir şekilde halledebiliriz. Map kısmından kontrol zor farkındayım, o ekranı gerçekten daha anlaşılır be kontrolü kolay hale getiricem. Biraz daha zaman gerekiyor.

Türkçe

Duyurular

Konular
      2
      Konular
      2

Güncellemeler

Konular
      27
      Konular
      27

Genel Tartışma Alanı

Konular
      26
      Konular
      26

English

Annoucements

Konular
      1
      Konular
      1

Uptades / Change Logs

Konular
      28
      Konular
      28

General Discussions

Konular
      0
      Konular
      0
      Yok

Trending content

Forum istatistikleri

Konular
      90
      Kullanıcılar
      177
      Son üye
      alikoc16

SRO M BOT

Lisans ve paketler
      Bot lisansını aç, erişimini yenile veya aynı paketten ek satın al.
      Destek e-postası: [email protected]
      Geri