yok olmadı yine duruyor slotta sizden ricam kontrol eder misinizPisagorius' Alıntı:eğer tekrarlarsa log atın bakalım
Mystery' Alıntı:Bakıyorum,ydönücem birazdan.
Bana özelden anydesk atar mısın herşey normal görünüyor başka bir sorun var.Mystery' Alıntı:Teşekkür ederim dostum
şu an evde değilim ya telefondan bağlanıp atayım ya da eve gittiğimde atayımSoulFresh' Alıntı:Bana özelden anydesk atar mısın herşey normal görünüyor başka bir sorun var.
Olur olmazsa bana mutlaka özelden yazın, başka bir sorun var. Ayarlarla da alakalı olabilir, kontrol eder hallederiz.Mystery' Alıntı:Test sürümü yayınlanmış onu indireyim onda deneyeyim bir de öyle haberleşelim
tamamdır teşekkür ederimSoulFresh' Alıntı:Olur olmazsa bana mutlaka özelden yazın, başka bir sorun var. Ayarlarla da alakalı olabilir, kontrol eder hallederiz.
Bu arada karakter çin karakter mi? Muhtemelen test versiyonun da yaptığımız değişiklikle sorun çözülecek, test versiyon notlarını bir okuyun hocam anlayacaksınız ne dediğimi.Mystery' Alıntı:tamamdır teşekkür ederim
evet dostum karakter çin ve güncelleme notları okuduğumda muhtemelen sorun düzelecek ancak güncellemeyi indiremiyorum mediafire sayfası bulunamadı hata veriyor başka bir link var mı acaba ?SoulFresh' Alıntı:Bu arada karakter çin karakter mi? Muhtemelen test versiyonun da yaptığımız değişiklikle sorun çözülecek, test versiyon notlarını bir okuyun hocam anlayacaksınız ne dediğimi.