NASIL BOT ŞİFRESİ OLUŞTURURUM?
Bot giriş şifreni oluşturmak için adım adım rehberi aç.
Şifre oluşturma rehberi
SRO M BOT Telegram topluluğuna katıl
Duyurular, hızlı destek ve güncellemeler için Telegram grubuna katıl.
Telegram'a katıl
SRO M BOT Discord topluluğuna katıl
Türkçe ve İngilizce destek, sürüm notları, bot kurulumu ve manager güncellemeleri tek yerde.
Discord'a katıl
SRO M BOT YouTube kanalını takip et
Kurulum, kullanım ve güncelleme videoları için YouTube kanalını aç.
YouTube kanalı

Silkroad Online Mobile Bot

Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
0.1.63 v4 Test versiyonu yayınlandı.

Forum Konusu
  • Pisagorius:
    @Mystery clientless bıraktın dimi ?
  • Pisagorius:
    etkinliklere clientless katılmanızı tavsiye ediyopruz
  • Mystery:
    Pisagorius' Alıntı:
    @Mystery clientless bıraktın dimi ?
    evet dostuum clientless bırakmıştım
  • Mystery:
    qwxohm480' Alıntı:
    kanka aslında cogu zaman sıkıntı yaşanmıyor kervan saatlerinde açmayacan sadece ozaman garanti pk oluyorlar bide arada rahatsızın biri denk gelirse :D
    ben gece vakti açtım 12den sonra :D
  • Pisagorius:
    İletiyim saat kaç sularıydı incelensin
  • SoulFresh:
    qwxohm480' Alıntı:
    bot kapandı yine bir sorun var ise çiçek açmayalım boşuna :9
    Bir sorun göremedim ben arka tarafda bama C://Games//SROMBOT//Log burada loglar olması gerekiyor disconnect sebebini gösteren bana özelden bunları gönderin bir kontrol edeyim.
  • Mystery:
    Pisagorius' Alıntı:
    İletiyim saat kaç sularıydı incelensin
    gece 12den sabaha kadar bırakmıştım
  • Mystery:
    SoulFresh' Alıntı:
    Bir sorun göremedim ben arka tarafda bama C://Games//SROMBOT//Log burada loglar olması gerekiyor disconnect sebebini gösteren bana özelden bunları gönderin bir kontrol edeyim.
    dostum bu log bende yok neden ?
  • Mystery:
    stable sürümde yok mu testte mi var sadece
  • SoulFresh:
    Mystery' Alıntı:
    stable sürümde yok mu testte mi var sadece
    Evet testte var ama yükleme bekle, bugün yeni bir versiyon yayınlıcam ram kullanımı ve performans için, managerda da değişiklik yapıcam onu kullanırsınız.
  • Mystery:
    SoulFresh' Alıntı:
    Evet testte var ama yükleme bekle, bugün yeni bir versiyon yayınlıcam ram kullanımı ve performans için, managerda da değişiklik yapıcam onu kullanırsınız.
    testi indirdim evet onda varmış :) olsun sen yayınla da onu da indiririz sorun yok :))
  • Mystery:
    slota giderken buff skilleri bastırabileceğimiz bir ayar var mı ?
  • Mystery:
    phbotta komut diye bir şey vardı
  • Mystery:
    benim bufflar normalde ayarlı sadece slotta basıyor
  • senaristpc:
    kolay gelsin arkadaşlar parti konusunda lider kasılma alanındaysa ptden çık seçenegi eklenebilirmi acaba çünkü lider dc yiyip girince parti kuruyor ama diğer kartakterlerimiz partiden ayrılmıyor ordaki lider yoksa ayrıl seçenegini işaretlersekte lider uzun süre oyuna girmezse sıkıntı oluyor karakterler tek başına yata kalka kasıyor
  • Mystery:
    dostum item satmada problem var mı ? bir tane item düşmüş bottan sat işaretli ama satmamış
  • Mystery:
    item ismi Hades Pegasus Casque chn 8dg armor male kafalık
  • SoulFresh:
    Mystery' Alıntı:
    dostum item satmada problem var mı ? bir tane item düşmüş bottan sat işaretli ama satmamış
    Şimdi test ettim bir sorun yok ama, şeye dikkat et pick filter kısmında aynı itemden 2 tane var, id farklı. İkisinin de sat olarak işaretlendiğinden emin ol,eğer hala olmuyorsa bana özelden anydesk at kontrol edelim ama şimdi test ettim bir sorun yok gibi.
  • SoulFresh:
    senaristpc' Alıntı:
    kolay gelsin arkadaşlar parti konusunda lider kasılma alanındaysa ptden çık seçenegi eklenebilirmi acaba çünkü lider dc yiyip girince parti kuruyor ama diğer kartakterlerimiz partiden ayrılmıyor ordaki lider yoksa ayrıl seçenegini işaretlersekte lider uzun süre oyuna girmezse sıkıntı oluyor karakterler tek başına yata kalka kasıyor
    Not alayım, onun için mantıklı bir şey yapmaya çalışırım.
  • Mystery:
    SoulFresh' Alıntı:
    Şimdi test ettim bir sorun yok ama, şeye dikkat et pick filter kısmında aynı itemden 2 tane var, id farklı. İkisinin de sat olarak işaretlendiğinden emin ol,eğer hala olmuyorsa bana özelden anydesk at kontrol edelim ama şimdi test ettim bir sorun yok gibi.
    evet iki tane var ama biri female diğeri male ben maleleri sattırmak istiyorum femaleler kalsın istiyorum. oyundaki item male satması gerekmiyor mu?
  • Mystery:
    önceki sürümlerde satıyordu sorun yoktu bu item özelinde femaleyi de sat dedim yine satmadı itemde bir şey var herhalde neyse
  • SoulFresh:
    Mystery' Alıntı:
    önceki sürümlerde satıyordu sorun yoktu bu item özelinde femaleyi de sat dedim yine satmadı itemde bir şey var herhalde neyse
    Başka bir item dener misiniz? Çöp olur,pot olur onu sat olarak işaretleyin bakalım envanterden gidecek mi? Ona göre o item id bir kontrol edicem.
  • Mystery:
    SoulFresh' Alıntı:
    Başka bir item dener misiniz? Çöp olur,pot olur onu sat olarak işaretleyin bakalım envanterden gidecek mi? Ona göre o item id bir kontrol edicem.
    hem depoya aktarım hem de element sattırdım yapıyor problem yok o itemde sıkıntı olmuş herhalde onu da elle sattım
  • xsacmax:
    Lisans servisine şu anda ulaşılamıyor. Lütfen birazdan tekrar deneyin.--- ne kadar beklemek lazım ?
  • SoulFresh:
    xsacmax' Alıntı:
    Lisans servisine şu anda ulaşılamıyor. Lütfen birazdan tekrar deneyin.--- ne kadar beklemek lazım ?
    Onun sebebi ya ya mail onayınız yok yada ikinci bir üyeliğiniz var.

Türkçe

Duyurular

Konular
      2
      Konular
      2

Güncellemeler

Konular
      30
      Konular
      30

Genel Tartışma Alanı

Konular
      29
      Konular
      29

English

Annoucements

Konular
      1
      Konular
      1

Uptades / Change Logs

Konular
      31
      Konular
      31

General Discussions

Konular
      0
      Konular
      0
      Yok

Trending content

Forum istatistikleri

Konular
      99
      Kullanıcılar
      207
      Son üye
      xsacmax

SRO M BOT

Lisans ve paketler
      Bot lisansını aç, erişimini yenile veya aynı paketten ek satın al.
      Destek e-postası: [email protected]
      Geri