NASIL BOT ŞİFRESİ OLUŞTURURUM?
Bot giriş şifreni oluşturmak için adım adım rehberi aç.
Şifre oluşturma rehberi
SRO M BOT Telegram topluluğuna katıl
Duyurular, hızlı destek ve güncellemeler için Telegram grubuna katıl.
Telegram'a katıl
SRO M BOT Discord topluluğuna katıl
Türkçe ve İngilizce destek, sürüm notları, bot kurulumu ve manager güncellemeleri tek yerde.
Discord'a katıl
SRO M BOT YouTube kanalını takip et
Kurulum, kullanım ve güncelleme videoları için YouTube kanalını aç.
YouTube kanalı

Silkroad Online Mobile Bot

Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
0.1.62 V2 Test Versiyonu Yayında!

Forum Konusu
  • karakurt66:
    hala beta asamasındamı aktıf kullanılıyormu bot
  • karakurt66:
    emuletor ıle gırıs yapamadım
  • Pisagorius:
    @karakurt66 bot.exe den deniyorsunuz dimi mumu emülatörünü kullanıyorsunuz ilgili videoyu paylaşıyorum şimdi sizinle .
  • karakurt66:
    evet
  • Pisagorius:
    @karakurt66 ne gibi bir sıkıntı var nereyi eksik yapıyorsunuz acaba detay verirseniz yardımcı olabilirim
  • karakurt66:
    hallettım tesekurler
  • Mystery:
    s.a şeytan kulesi var mı botta ? benim kullandığım v0.1.62 bunda göremedim
  • SoulFresh:
    Mystery' Alıntı:
    s.a şeytan kulesi var mı botta ? benim kullandığım v0.1.62 bunda göremedim
    https://community.srombot.com/index.php?threads/sro-m-bot-0-1-62-test-versiyon.58/#post-90 test versiyonun da var, bugün tekrardan yeni bir test versiyonu yayınlanacak küçük düzeltmeler için. Yeni eklenen özellikler test edilmeden stable versiyona push edilmiyor, o yüzden test versiyonlarını takip etmeniz gerekiyor.
  • Mystery:
    SoulFresh' Alıntı:
    https://community.srombot.com/index.php?threads/sro-m-bot-0-1-62-test-versiyon.58/#post-90 test versiyonun da var, bugün tekrardan yeni bir test versiyonu yayınlanacak küçük düzeltmeler için. Yeni eklenen özellikler test edilmeden stable versiyona push edilmiyor, o yüzden test versiyonlarını takip etmeniz gerekiyor.
    teşekkür ederim madem yeni test yayınlanacak ondan sonra güncelleyeyim
  • Mystery:
    Botta şehre dön diye bir seçenek var mı? Mesela Dünya bittiğinde botu durdurma var ama Dünya bittiğinde şehre dönse kasılma alanında kalmasa
  • SoulFresh:
    Mystery' Alıntı:
    Botta şehre dön diye bir seçenek var mı? Mesela Dünya bittiğinde botu durdurma var ama Dünya bittiğinde şehre dönse kasılma alanında kalmasa
    Eğitim > Diğer altında "Word Timer Boşşa Durdur" seçeneği var, bu aktifse dünya saati kalmadığında towna döner.
  • ghost91:
    Merhaba, nasrunu açmıyor el yakması skilinde sorun bazen açmıyor dc oluyor çin char avrupa da sorun yok
  • simiyet:
    Clientlessda parti bulmak aşırı zor. Sohbet kısmında oyuncu adına tıkladığınızda takıma katıl gibi bir seçenek eklenebilir mi?
  • kank0rat:
    beta sürümü kurulumunu gerçekleştiremiyorum acil yardımcı olabilir misiniz ?
  • simiyet:
    kank0rat' Alıntı:
    beta sürümü kurulumunu gerçekleştiremiyorum acil yardımcı olabilir misiniz ?
    Beta dediğin test sürümüyse, exe dosyasını indirip bot klasörünün içine atıyorsun sadece
  • Pisagorius:
    @simiyet öncelikle diğer kullanıcımıza yardımlarınız için teşekkür ediyorum. Pt konusuna gelince onu not alarak alalım önümüzdeki güncellemelerde bakalım. Yine aynı şekilde pt kısmından otomatik pt oluşturup kendi pt'nizi oluşturabilirsiniz.
  • Pisagorius:
    @kank0rat beta'daki exeyi sadece C:/Games/Srombot klasöründeki bot klasörünün içerisine atmanız yeterli olacaktır. indirirken sıkıntı yaşamanız halinde windows lisansı olmadığı için virüs görebilir defender ama dosyalar temizdir. Klaörleri dışlamalar klasörüne eklemek kolaylık sağlayacaktır.
  • Pisagorius:
    @ghost91 böyle bir problemle daha önce hiç karşılaşmadık. Son beta exeyi https://community.srombot.com/index.php?threads/sro-m-bot-0-1-62-test-version.59/#post-91 indirip C:/Games/Srombot klasöründeki bot klasörü içine atmayı deneyiniz olmazsa tekrar iletişime geçebilirsiniz.
  • delirus54:
    test sürümü indirirken virüs algılıyor
  • karakurt66:
    Oto kervan rota nasıl degısıyor
  • karakurt66:
    oto kervan yatınca tekrar binekten in bin VS butonları kayboluyor ve geri malı alamıyoruz
  • Pisagorius:
    @delirus54 dışlamalara ekleyebilirsiniz virüs değil aslında o windows lisansı olmadığı için öyle algılıyor
  • Pisagorius:
    @karakurt66 oto kervan kısmında dikkat ettiyseniz kocaman kırmızı yazıyla clientless çalıştırınız yazıyor. Emülatör ile bot senkronizasyon problemi yaşıyor. bot hızlı emülatör yavaş buda buga sebep oluyor. Clientless denyin

Türkçe

Duyurular

Konular
      1
      Konular
      1

Güncellemeler

Konular
      20
      Konular
      20

Genel Tartışma Alanı

Konular
      18
      Konular
      18

English

Annoucements

Konular
      1
      Konular
      1

Uptades / Change Logs

Konular
      21
      Konular
      21

General Discussions

Konular
      0
      Konular
      0
      Yok

Trending content

Forum istatistikleri

Konular
      67
      Kullanıcılar
      143
      Son üye
      bolat59

SRO M BOT

Lisans ve paketler
      Bot lisansını aç, erişimini yenile veya aynı paketten ek satın al.
      Destek e-postası: [email protected]
      Geri