NASIL BOT ŞİFRESİ OLUŞTURURUM?
Bot giriş şifreni oluşturmak için adım adım rehberi aç.
Şifre oluşturma rehberi
SRO M BOT Telegram topluluğuna katıl
Duyurular, hızlı destek ve güncellemeler için Telegram grubuna katıl.
Telegram'a katıl
SRO M BOT Discord topluluğuna katıl
Türkçe ve İngilizce destek, sürüm notları, bot kurulumu ve manager güncellemeleri tek yerde.
Discord'a katıl
SRO M BOT YouTube kanalını takip et
Kurulum, kullanım ve güncelleme videoları için YouTube kanalını aç.
YouTube kanalı

Silkroad Online Mobile Bot

Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
0.1.62 V4 Test Versiyonu Yayında!

Forum Konusu
  • Callous158:
    sarı olan simgeye tıklayınca girmiyor
  • Callous158:
    arkadaslar direk 1e 1 de yardımcı olabilecek var mı kullanmayorumda botu
  • SoulFresh:
    Sarı? Çok anlamadım dediğinizi ama şunu izleyin burada oyuna giriş için kısa video var, yapamazsanız tekrar yazın bağlanır bakarım. https://www.youtube.com/playlist?list=PL2HqSbqP8UbLiYVJSAJweWR7exMtj14vE
  • sezai3443:
    CALLAUS DOSTUM BENDEDE AYNISI verıyordu botu actından sonra emılatoru komple kople kaa ac car gırınce duzeldı bende bırde manegerden gırmeyı deneme normal mbottan gır clentlı ıcın
  • simiyet:
    Manageri sadece clientless için kullanın. Emulatörle girmek için botu direk açın.
  • Chat Bot:
    delirus54 odaya katıldı.
  • Chat Bot:
    delirus54 odaya katıldı.
  • ghost91:
    Selam gmail ile bota giriş yapabiliyor muyuz ?
  • Pisagorius:
    @ghost91 evet yapabilirsiniz. id'niz mail aderesiniz olacak şekilde şfireniz de olmadığı için gojo'nun sitesinden kendinize bir şifre oluşturup onuda oraya yazıp girebilirsiniz.
  • Kado034:
    Mbotu mobile indiremiyormuyuz
  • Pisagorius:
    @Kado034 yok malesef web versiyonu çalışmalarımız devam ediyor ama
  • delirus54:
    Lonca boss adam akıllı çalışmıyor karakterler attack yapmıyor bot açıkken solo bir şey yapamıyorsun harita saçma yerinde cıkıyor karakter kasma ve delay aşırı mevcut bu sistemde
  • Chat Bot:
    gelici26 odaya katıldı.
  • simiyet:
    Lonca girişi yapma/hediyeleri toplama ve kırmızı zarf/şanslı para hediyelerini toplama eklenebilir mi?
  • SoulFresh:
    @delirus54 dostum sürekli arıza yaratıyorsun sanki kafana silah dayamış kullan diye özelden yaz bana satın alırken kullandığın mail adresini paranı iade edicem, hesabını da gün içinde kapatıcam. Sorun olması normal ama üslûbunu beğenmedim senin. 10 dolar verip gelip bana burada saygısızlık yapamazsın. Hwid id ban atıyorum, o yüzden tekrar satın alma kullanamazsın, tekrar iade de yapmam.
  • Chat Bot:
    senaristpc odaya katıldı.
  • delirus54:
    Lonca boss adam akıllı çalışmıyor karakterler attack yapmıyor bot açıkken solo bir şey yapamıyorsun harita saçma yerinde cıkıyor karakter kasma ve delay aşırı mevcut bu sistemde bunu yazmıyalımmı ?
  • delirus54:
    sen kendi uslubuna bakarmısın önce
  • SoulFresh:
    Adam gibi log atarsın bakarız, 200 küsür kullanıcı böyle devam ediyor,ayrıca sistem benim dostum seni istemiyorum. [email protected] bu mail adresine iade maili gelir, iade ettim, dediğim hwid ban attım tekrar satın alma, kullanamazsın. Ne sen ne de başkası 10 dolar için benle böyle konuşamaz.
  • Mystery:
    ben bu milleti anlamıyorum adamlar oyunla ilgili bot tasarlıyor ve gece gündüz demeden sorunları çözmek için uğraşıyorlar güncellemeler yayınlayıp test sürümü paylaşıyor bu kadar memnuniyetsiz olmayın sanki sizler çok mükemmelsiniz de sorunsuz program arıyorsunuz. Tabii ki sorunlar olacak bunları güzelce ifade ettikten sonra zaten yazılımdaki hatalar çözülecek ve belki de bu sefer öneri ve isteklere sıra gelecektir sadece biraz sabırlı olmak kimseye bir şey kaybettirmez ama sabırlı olursak eminim ki güzel iş çıkacaktır. Bu arada arkadaşı yazıyor falan düşünmeyin hiç tanımıyorum inanın ben de sıradan bir kullanıcıyım.
  • SoulFresh:
    Sorun şu hatta son güncelleme notuna da ekledim Sekhmet ve Lonca boss anlık test etme şansım olmadığı için kesin olarak sorun çözüldü demiyorum, bu durum benimde canımı sıkıyor ama malesef clientless network katmanında ilk seferinde herşeyi yakalamak aşırı zor. Bunu da belirtiyorum bak hata olabilir, çünkü daha 3. haftadayız. 1 ay bile olmadı. Bu arkadaşa bugün yazdığı için kızmadım, 2 gündür garip garip şeyler yazıyor. Bu artık sonuncusu oldu.
  • Mystery:
    Bu kadar yeni bir programda hataların olması tabii ki normal her şey dört dörtlük olmaz insanlar konuşmalarına dikkat edip şikayetlerini öyle dile getirseler bir sorun olmayacak aslında ama millet olarak biraz sabırsız ve konuşmalarına dikkat etmeyen toplumdan oluşuyoruz. Açıkçası ben vakit bulamadığım için oyunu bırakmıştım botun çıktığını görünce denemek amaçlı satın aldım ve oyuna tekrar başladım temel işlevleri yerine getiriyor mu getiriyor gerisi o kadar da çok önemli değil zamanla olabilecek şeyler bunlar iyi ve kötü eleştiriler elbet olacaktır ama önemli olan saygı çerçevesinde olması.
    +1
  • Chat Bot:
    Canerkalim odaya katıldı.
  • Callous158:
    YOKMU CLEİCK İÇİN YORUMU OLAN NEDEN BLESİ DÜZENLİ BASMIYOR
  • SoulFresh:
    Callous158' Alıntı:
    YOKMU CLEİCK İÇİN YORUMU OLAN NEDEN BLESİ DÜZENLİ BASMIYOR
    Bir şikayet gelmedi ama tam olarak sorun ne? Birde log tabında buton var logları kaydet diye blessi basmadığı noktada bana o logları atmanız lazım ki sorun varsa ne olduğunu görebileyim.

Türkçe

Duyurular

Konular
      1
      Konular
      1

Güncellemeler

Konular
      22
      Konular
      22

Genel Tartışma Alanı

Konular
      23
      Konular
      23

English

Annoucements

Konular
      1
      Konular
      1

Uptades / Change Logs

Konular
      23
      Konular
      23

General Discussions

Konular
      0
      Konular
      0
      Yok

Trending content

Forum istatistikleri

Konular
      76
      Kullanıcılar
      148
      Son üye
      Canerkalim

SRO M BOT

Lisans ve paketler
      Bot lisansını aç, erişimini yenile veya aynı paketten ek satın al.
      Destek e-postası: [email protected]
      Geri