çok teşekkür ederimPisagorius' Alıntı:@Mystery eğer menager değlde .exe 'den açtıysanız evet
Tam anlamadım, biraz daha detay verir misiniz?muibal' Alıntı:Hocam oyundaki parti sisteminde takip butonu aktif edilebiliyor mu? cliensless da iken. botun takip sistemiyle o epey farklı
Detay vermeniz lazım, hata mı veriyor, sizmi açamıyorsunuz? Videoları izlerseniz aslında aşırı basit. Yapamazsanız bana özelden anydesk atın, bağlanıp hızlıca göstereyim.aygunresul6161' Alıntı:bott menagerı kuramıyorum ki
https://community.srombot.com/index.php?threads/sro-m-bot-0-1-63-stable-version.50/#post-75Mystery' Alıntı:sro bot güncelleme attı ve antivirüs tarafından dosya silindi güncellemelerden tekrar indirmek istiyorum link hata veriyor neden?
teşekkür ederim dostum antivürüsten silinen dosyayı geri yüklüyorum şimdi en son sürüm testi kullanmak istiyorumSoulFresh' Alıntı:
Test versiyonlarını kaldırdım bu en son stable sürüm. En günceli bu hocam. Test versiyonu yayınlarsam önümüzdeki günlerde orada tekrardan sadece sro_bot.exe olarak yayınlıcam.Mystery' Alıntı:teşekkür ederim dostum antivürüsten silinen dosyayı geri yüklüyorum şimdi en son sürüm testi kullanmak istiyorum
0.1.63 ise sorun yok, buda aynısı zaten.Mystery' Alıntı:ben geri yükledim direkt güncelleme atmıştı gönderdiğin v0.1.63 olmuş güncelleme ile mi stable yaptın yoksa yine de onu indirip kurayım mı ?