NASIL BOT ŞİFRESİ OLUŞTURURUM?
Bot giriş şifreni oluşturmak için adım adım rehberi aç.
Şifre oluşturma rehberi
SRO M BOT REHBERİ
Kurulum, kullanım ve ayarlar için ana rehber sayfasını aç.
Rehberi aç
SRO M BOT Telegram topluluğuna katıl
Duyurular, hızlı destek ve güncellemeler için Telegram grubuna katıl.
Telegram'a katıl
SRO M BOT Discord topluluğuna katıl
Türkçe ve İngilizce destek, sürüm notları, bot kurulumu ve manager güncellemeleri tek yerde.
Discord'a katıl
SRO M BOT YouTube kanalını takip et
Kurulum, kullanım ve güncelleme videoları için YouTube kanalını aç.
YouTube kanalı

Silkroad Online Mobile Bot

Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
0.1.63 v4 Test versiyonu yayınlandı.

Forum Konusu
  • qwxohm480:
    bu arada sanki bot biraz kafayı yedi kervan çekerken kervan öldü ve önce kasılma alanına gitti bot startlı olmamasına ramen ve kasılma alanına dön kapalı olamasına rağmen ardından müdehale ettim tekrar kervana gönderdim ve bu seferde oto şeytan kulesi açık olmadığı halde kuleye girdi ve çıkış yapamadı
  • Arass:
    botu satın aldım fakat nerden indirebilirim?
  • SoulFresh:
    qwxohm480' Alıntı:
    bu arada sanki bot biraz kafayı yedi kervan çekerken kervan öldü ve önce kasılma alanına gitti bot startlı olmamasına ramen ve kasılma alanına dön kapalı olamasına rağmen ardından müdehale ettim tekrar kervana gönderdim ve bu seferde oto şeytan kulesi açık olmadığı halde kuleye girdi ve çıkış yapamadı
    böyle bir şey bi daha olursa bana logları atarmısınız normalde şeytan kulesi açık değilse gitmemesi gerekiyor. Kervanda ölürse evet o noktada karışabilir, o kısmı daha akıllı hale getireceğim.
  • SoulFresh:
    Arass' Alıntı:
    botu satın aldım fakat nerden indirebilirim?
    https://community.srombot.com/index.php?forums/bot-manager-indirme.6/ Buradan stable versiyon yazını indirip kurun, eğer test versiyonu kullanmak isterseniz ekstradan test versiyonu indirip sro_bot.exe'yi C://Games/Bot içerisine atın.
  • SoulFresh:
    Arass' Alıntı:
    hocam hayırlı akşamlar 10 dolarlık bot ile 5 dolarlık arasında sadece çar açma farkımı var süre farkı varmı? ikiside 1 aymıdır? teşekkürler
    Tek fark bot sayısı, onun dışında her şey aynı.
  • Arass:
    yardımcı olacak yokmu 1 saattir uğraşıyoru bottan bşey anlayamdım=
  • qwxohm480:
    Arass' Alıntı:
    yardımcı olacak yokmu 1 saattir uğraşıyoru bottan bşey anlayamdım=
    youtubede videoları mevcut ordan bakabilirsin
  • Pisagorius:
    @Arass telegramdan yazarsan yardımcı olabilirim.
  • thrace:
    botun kısayolu sılınıyor hicbir program acık veya yuklu degıl baglantı kesılınce sılınıyor sebebini bilen varmı ?
  • SoulFresh:
    thrace' Alıntı:
    botun kısayolu sılınıyor hicbir program acık veya yuklu degıl baglantı kesılınce sılınıyor sebebini bilen varmı ?
    Masaüstündeki mi?
  • Pisagorius:
    @thrace
    videodaki adımları uygulayıp dışlamalara eklersen problemin çözülmüş olacaktır. Eğer tekrar sıkıntı yaşarsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz.
  • Callous158:
    6 char açtığım için mi botlar da dc yeme problemi var
  • Chat Bot:
    Callous158 odaya katıldı.
  • Pisagorius:
    @Callous158 nasıl yani ? dışlamalara ekli mi bot ?
  • Mystery:
    sa bu indirme linklerini mediafire yerine başka yere yükleyemiyor muyuz? mega gayet iyiydi mediafireda sayfaya ulaşamıyor hatası veriyor sürekli denemem gerekiyor
  • halitaga:
    knkalar ana karakteri destekleyici olarak hangi taktikleri uygulamak maksatlı bot kullanıyorsunuz ? ne tavsiye edersiniz
  • Mystery:
    botu silip yeniden kurmak istiyorum mediafiredan dolayı dosyaya erişemiyorum yardımcı olabilecek biri var mı
  • SoulFresh:
    Mystery' Alıntı:
    botu silip yeniden kurmak istiyorum mediafiredan dolayı dosyaya erişemiyorum yardımcı olabilecek biri var mı
    Linkleri güncelliyorum
  • qwxohm480:
    Günaydın kervan sırasında ilginc bir durum mevcut kervan çekerken dc yersem veyatta bot kapanırsa botu yeniden baslattigimda oto kervani aktif ediyorum çar jangana gidiyor ama binege binemiyor ve emuletörden oyuna girdigimde kervan süresi devam ediyor binege bin dedigimde hotana gidiyor ve binek hotanda kalmış oluyor ordan binege bindigimde kervani tekrar aktif ediyorum boş sekilde jangana gitmeye çalışıyor ama durdurup hotandan mal alırsam düzgün sekilde devam ediyor aynı zamanda clientss tan mesleği devre disi birak dedigim halde devre dışı bırakmıyor bununla ilgili birşey yapabilirmisiniz veyatta sorun benim ayarlarım da mı
  • SoulFresh:
    qwxohm480' Alıntı:
    Günaydın kervan sırasında ilginc bir durum mevcut kervan çekerken dc yersem veyatta bot kapanırsa botu yeniden baslattigimda oto kervani aktif ediyorum çar jangana gidiyor ama binege binemiyor ve emuletörden oyuna girdigimde kervan süresi devam ediyor binege bin dedigimde hotana gidiyor ve binek hotanda kalmış oluyor ordan binege bindigimde kervani tekrar aktif ediyorum boş sekilde jangana gitmeye çalışıyor ama durdurup hotandan mal alırsam düzgün sekilde devam ediyor aynı zamanda clientss tan mesleği devre disi birak dedigim halde devre dışı bırakmıyor bununla ilgili birşey yapabilirmisiniz veyatta sorun benim ayarlarım da mı
    DC yediği yada karakter öldüğünde kervana devam etmesi çok büyük bir işlem gerektiriyor. Aynı anda 50 farklı sistemi kontrol edip ona göre karar vermesi gerekiyor. Notlarımda var, bu eklenecek ama kısa vade de değil. Daha öncelikli yapılması gerekenler var.
  • qwxohm480:
    Tamamdır sıkıntı yok ozaman 😂
    +1
  • Mystery:
    SoulFresh' Alıntı:
    Linkleri güncelliyorum
    teşekkür ederim dostum. botun klasörünü silsem sıfırdan yüklesem eski ayarlar durur mu ? ben hiçbir ayarın kalmasını istemiyorum sıfırdan temiz kurulum yapmak istiyorum
  • Pisagorius:
    @Mystery hangi ayarları silmek istiyorsun ?
  • Mystery:
    sanki bilgisayarda hiç yokmuş da sıfırdan kuruyormuşum gibi
  • Mystery:
    klasörü sildim yeni indirdiğimi kurdum kullanıcı adı ve şifre geldi server geldi giriş yaptım bütün eski ayarlarım duruyor

Türkçe

Duyurular

Konular
      2
      Konular
      2

Güncellemeler

Konular
      30
      Konular
      30

Genel Tartışma Alanı

Konular
      28
      Konular
      28

English

Annoucements

Konular
      1
      Konular
      1

Uptades / Change Logs

Konular
      31
      Konular
      31

General Discussions

Konular
      0
      Konular
      0
      Yok

Trending content

Forum istatistikleri

Konular
      98
      Kullanıcılar
      202
      Son üye
      yenivelet

SRO M BOT

Lisans ve paketler
      Bot lisansını aç, erişimini yenile veya aynı paketten ek satın al.
      Destek e-postası: [email protected]
      Geri